Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Videók

Videók

Szórakoztató, érdekes videók termékeinkről használat közben, vagy csak egy kedves történet...

 

 

Come back stronger

Nemsokára fellélegezhetünk és minden étterem újra megnyithatja kapuit. Mindenki megerősödve, tele lelkesedéssel vág neki az új időszámításnak. Remekül illusztrálja ezt az időszakot a Pujadas megnyerő videója. Hajrá mindenki, mi is itt vagyunk!

 

 

Lássuk, hol és hogyan készül az acélból Arcos kés. El sem tudtuk képzelni, mennyi munka, mire egy kés végül dobozba kerül. Milyen sok apró mozzanat, újabb és újabb lépések sora kell ahhoz, hogy végül a kezünkbe foghassuk álmaink kését. Az alábbi videó a nyers acéltól egészen a kamionra rakásig bemutatja nekünk ezt a folyamatot.

 

 

Így tiszteleg az Arcos azok előtt az anyák előtt, akik dolgoznak, példát mutatnak gyermekeiknek. Megható történet szeretetről, sorsokról, kreativitásról. A történetben szereplő Arcos Brooklyn késeket itt találja. 

Az Arcos Manhattan, de most már a Brooklyn kés pengéje is lenyűgöző. Nézzük, ahogy egyetlen suhintással kettévágja az egymás mellé helyezett palackokat. A Manhattan késeket itt, a Brooklyn késeket pedig itt találja.

 

Halfeldolgozás Arcos módra

Az Arcos minden műveletre kínál kiváló minőségű eszközöket. Katalógusunkat itt találja.

 

 

 

Täljsten borhűtő egyenesen Svédországból. Élvezze a svéd életérzést annak minden előnyével együtt. A borhűtőt itt találja.