Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Polikarbonát GN 1/6 tárolóedények - akár a pulton is elférnek!

Rendezés:
Nézet:

Rendezett kamra = megtakarítás! Rendszerezze kamráját a Pujadas polikarbonát GN edényei segítségével, hogy mindig tudja miből mennyi van raktáron. Így elkerülheti a felesleges vásárlást és pénzt takaríthat meg. Tárolódobozaink átlátszóak, így jól láthatóan tudja bepakolni hűtőkamráját, fagyasztóját, raktárait. A vendéglátásban és a háztartásban is egyaránt kiválóan használható. Kisebb mennyiségű élelmiszerek akár pulton történő tárolására is tökéletes.

A polikarbonát GN edények víztisztán átlátszóak, így jól látható mit raktározunk bennük. -40 és +130 °C közötti hőmérsékleten használhatóak. Ideálisak hűtőkamrákban, mélyhűtőkben való tároláshoz, de szállításra és akár mikrohullámú sütőben való használatra is nagyszerűen alkalmasak. Ömlesztett áruk, zöldségek, magvak tárolására ideális, helykihasználásból ötös! GN 1/2 150 vagy GN 1/2 200 mm mélységű polikarbonát GN edényeket használnak DIY sous vide készülékek készítéséhez is! Az 1/6 méretű műanyag Gastronorm tárolódobozok kiválóak kisebb mennyiségű élelmiszer tárolására, melyek így jól láthatóak maradnak, nem bújnak meg a polc eldugott sarkában. A dobozok stabilan egymásra rakhatóak.

GN edények több méretben és különböző anyagokból kaphatóak. Tárolásra a polikarbonát mellett a polipropilénből és a BPA mentes poliészterből készülő GN edények a legalkalmasabbak, de a rozsdamentes GN konténer változatok is remekül használhatóak tárolási célokra is. Tálalásra főleg a melaminból és a porcelánból készült GN edényeinket ajánljuk. Válogasson termékeinkből és szabadítson fel helyet a kamrában!