Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

GN 1/3 polikarbonát tárolódobozok - maximális helykihasználás

Rendezés:
Nézet:

Rendezett kamra = megtakarítás! Rendszerezze kamráját a Pujadas polikarbonát GN edényei segítségével, hogy mindig tudja miből mennyi van raktáron. Így elkerülheti a felesleges vásárlást és pénzt takaríthat meg. Tárolódobozaink víztisztán átlátszóak, így jól láthatóan pakolhatja be hűtőkamráját, fagyasztóját, raktárait. A vendéglátásban és a háztartásban is egyaránt kiválóan használható.

A polikarbonát GN edények víztisztán átlátszóak, így jól látható mit raktározunk bennük. -40 és +130 °C közötti hőmérsékleten használhatóak. Ideálisak hűtőkamrákban, mélyhűtőkben való tároláshoz, de szállításra és akár mikrohullámú sütőben való használatra is nagyszerűen alkalmasak. Ömlesztett áruk, zöldségek, magvak tárolására ideális, helykihasználásból ötös! 150 vagy 200 mm mélységű polikarbonát GN edényeket használnak DIY sous vide készülékek készítéséhez is! 

GN edények több méretben és különböző anyagokból kaphatóak. Tárolásra a polikarbonát mellett a polipropilénből és a BPA mentes poliészterből készülő GN edények a legalkalmasabbak, de a rozsdamentes GN konténer változatok is remekül használhatóak tárolási célokra is. Válogasson termékeinkből!