Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Arcos Riviera Rose - kecses, elegáns, stílusos

A rózsaszínű Riviera késeket az Arcos eredetileg a spanyolországi mellrák ellenes kampány támogatására alkotta meg. A társadalmi felelősségvállalás, ezen belül a kampány támogatása azóta is folyamatosan szívügye a nagymúltú cégnek, de a rózsaszín kések olyan nagy sikert arattak, hogy azóta már kereskedelmi forgalomban is kaphatók. Anyaga és pengéje mindenben megegyezik a többi Riviera jellemzőivel, tehát NITRUM® rozsdamentes acélból készül, egy darabból kovácsolva, nyele pedig polioxymetilén, mely ellenálló, tartós, és mosogatógépben mosható. 

Ez a kés finoman illik minden női kézbe, éle kiváló, a vágás vele könnyed, és egyszerű. Garantáltan a hölgyek kedvence!

Rendezés:

Kezdetben a Riviera Rose kések a spanyolországi mellrákellenes kampány támogatására gyártott limitált kiadású termékek voltak. Ma azonban egy szűkített Riviera sorozat ezzel a lenyűgöző, igazán különleges rózsaszínű nyéllel bárki számára elérhető.

A Riviera kés könnyű, kecses és elegáns, finom vonalvezetése gondos tervezésre vall. 

Minden kés hegesztés nélkül, egy darab rozsdamentes acélból kovácsolva készül. A NITRUM® bevonatnak köszönhetően egyedülálló vágási tulajdonságokkal és különleges éltartóssággal rendelkezik. 

A figyelemreméltó tervezésnek köszönhetően a polioxymetilén (POM) markolat ergonómikus, tökéletesen illeszkedik a kéz ívéhez. A Bactiproof Silver® technológia védelmet nyújt a markolaton megtelepedő baktériumok, gombák és szennyeződések 99,9 %-a ellen.

Az Arcos Riviera kések NSF tanúsítvánnyal rendelkeznek.