Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

HORECA polcrendszerek GN 1/1 edény méretéhez igazítva

Rendezés:
Nézet:

Professzionális, kiválóan terhelhető polcrendszer, melynek segítségével Ön maximalizálhatja a helykihasználást hűtőkamrájában, raktárában, de akár saját otthoni pincéjében tároló helyiségében.

A HORECA világában jól ismert GN 1/1 (555mm) edények méretéhez alkalmazkodik a polcok mélysége, így akár a műanyag polcelemek helyett a GN edényeket is behelyezhetjük a polcba, így megakadályozva az edények polcról való lecsúszását.

Az alumínium tartóoszlopok hosszú élettartamúak, masszívak, és nem is rozsdásodnak. Az erős, polipropilénből készült polcok egyenként 150 kg-ig terhelhetőek, míg az egész polcrendszer két tartóoszlop között maximálisan 420 kg-ot bír el. A műanyag polcelemek egyenként kiemelhetőek és akár mosogatógépben is tisztíthatóak. 

Polcaink -30 és +75°C között használhatóak, könnyen összeszerelhetőek és ráadásul NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Keresse meg az Önnek legmegfelelőbb méretet, vagy kérje segítségünket a tervezésnél. Ne feledje a sarokpolcok segítségével helyet takaríthat meg!