Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Rocking Santoku 18 cm Ópera

Ár:
15.490 Ft (12.197 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 229900
Cikkszám: 229900
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Arcos Hermanos S.A.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kovácsolt acél japán kés/santoku kés 18 cm hosszúságú ívelt pengével, mely az Ópera széria tagja. A spanyol Arcos cég 2020 évi újdonságai közé tartozik az Ópera család, mely a régi, jól bevált Classica terméksorozat megújított és továbbfejlesztett változata.

Az Arcos kések egyedi Nitrum anyaga ( mely egy nitrogénben gazdag, egyedi, környezetbarát rozsdamentes acél )  még keményebb, fokozottabb vágási teljesítményt és jobb éltartósságot biztosít, melyet a kovácsolás folyamata még magasabb szintre emel, így lesznek a kovácsolt kések még kiválóbbak hengerelt acél társaiknál. Az Ópera család egyedi vágóélét a Silk Edge technológia biztosítja, mely a hagyományos eljárásokat a modern technológia újításaival ötvözi. A sorozat kényelmes használatát a polyoxymetilénből készült markolat biztosítja, melynek széleit lekerekítették, így egész napos használata sem okoz problémát. A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, mely rendkívül szilárd és korrózió álló, így biztosítja a markolat hosszú élettartamát.A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, mely rendkívül szilárd és korrózió álló, így biztosítja a markolat hosszú élettartamát. A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, melyek rendkívül szilárdak és korrózió állóak, így biztosítják a markolat hosszú élettartamát. A kések NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A spanyol Arcos cég legújabb kés sorozata biztosan lenyűgözi a legválogatósabb szakácsokat is. A 18 cm hosszúságú ívelt pengével rendelkező japán kés segítségével minden szeletelési, darabolási, aprítási munka gyorsan, könnyedén elvégezhető.  | Arcos | 229900

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Tegye fel kérdését a termékről

*kötelező kitölteni