Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Szakácskés 21 cm "Manhattan"

Ár:
13.660 Ft (10.756 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 160600
Cikkszám: 160600
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Gyártó: Arcos Hermanos S.A.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

160600 21 cm-es szakácskés a spanyol Arcos cég 2018 -as, pazar minőségű újdonsága, mely nem csak roppant éles, de lenyűgöző külsejű termék, mely a "Manhattan" sorozat tagja. A penge 21 cm hosszúságú, a markolat kényelmes fogást, könnyű munkát biztosító kés. A termék szép dobozban kapható, így ajándéknak is remek választás.

 

A Manhattan család kovácsolt acél "silk" pengéje a hagyományos és a legmodernebb technológiák ötvözéseként született erősített, kovácsolt NITRUM rozsdamentes acél. Az exkluzív Silk él japán stílusú, kézi élező folyamatnak köszönhető, melyet egy speciális kővel végeznek, melynek hála a penge hosszú élettartamú és egyedülálló vágóéllel rendelkezik. A család speciális, 24°-ban élezett.   A Manhattan késcsalád luxus minőségét már a penge felső részének kialakítása is mutatja, hiszen kényelmi szempontok miatt a penge lekerekített, így egész napos használat esetén sem nyomja az ujjakat. A kés nyele fém gallérral ellátott, mely megkönnyíti a vágást és az élezést. A nyélben végig húzódó fémmagot kényelmes, ergonómikus kialakítású polioximetilén öleli körbe, mely a markolat nagyfokú ellenálló képességét  és a mosogatószerekkel szembeni ellenálló képességét biztosítja. A markolat szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, így a rozsdásodás sosem fog Önnek gondot okozni. A "Manhattan" családban  hámozókés, zöldségkés, szakácskés (különböző méretekben), innovatív fogazással készülő kenyérvágó kés, csontozókés, különleges formájú Santoku kés és extra flexibilis filézőkés, szeletelőkés is megtalálható. A Manhattan késcsaládról még itt olvashat.  |Arcos| 160600  

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 01.