Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Grillezés télen, nyáron

2020. 05. 15. 09:00:00
Grillezés télen, nyáron A Pujadas a grillezés szabadságát kínálja időjárástól függetlenül új „Grillerman” termékeivel.

A Pujadas a grillezés szabadságát kínálja időjárástól függetlenül új „Grillerman” termékeivel.

Új termékcsaládjával a spanyol Pujadas egyedi megoldást, új lehetőséget kínál a vendéglátóipar szereplőinek, hogy vendégeiknek a nyári időszakon kívül is igazi grillélményt nyújthassanak.

A grillezés az emberiség legrégebbi főzési technikája, hiszen a tűz felfedezése óta használjuk, mégis napjainkban igazi reneszánszát éli. Egészséges, egyszerű, mégis igazi kulináris élvezetet nyújt egy-egy jól bepácolt, és tökéletesen megsütött hús- vagy halszelet, zöldség. Ráadásul az ízeknek végtelen számú variációt biztosítanak a szakácsok saját trükkjei, fűszerei, tippjei így gyakorlatilag a grillezés megunhatatlan.

Pujadas Grillerman- Kül- és beltéri faszenes grillsütőkEgészen mostanáig a grillezés, a barbecue igazi nyári tevékenység volt, a hideg beálltával már csak a grillserpenyők és az elektromos rostlap maradt, de ez, az igazi, nyári faszenes sütés ízeinek csak az utánzata. A Pujadas ezt az űrt hivatott kitölteni a Grillerman beltéri faszenes sütőinek megalkotásával. A sütők hőálló acélból készülnek, és pazar minőségű szigetelőanyagokat használtak a remek hőszigeteléshez és a maximális energia kihasználás érdekében. A sütők belsejének kialakítása elősegíti a levegő cirkulációját, mely garantálja a hő egyenletes eloszlását, és a faszén vagy a fa jobb teljesítményét. A sütő ajtaját 750 °C-ig hőálló, betekintő üveggel látták el, melyen át nem csak az ételt, de a tüzet is figyelheti, így nem kell nyitogatni a sütő ajtaját, nincs hőveszteség, az étel folyamatosan sülhet.

A Grillerman faszenes beltéri sütők több méretben elérhetőek, így csúcs minőségű termékeikkel lenyűgöző megoldást kínálnak a vendéglátás és a szállodaipar számára, hogy betöltsék az őszi/téli időszakban jelentkező „grillhiányt”.

Amikor a Grillerman sorozatot tervezték, a karantén még gondolatban sem volt, mégis a tervezők tudták, hogy egy kerti sütögetés milyen jó szórakozás, milyen jó a családoknak egy kicsit kiszabadulni a négy fal közül, ezért terveztek két modellt, melyek kiválóak a családi, baráti grillezéshez. 

Függetlenül attól, hogy a grillezéshez fát, vagy faszenet használunk is, ez az egyetlen főzési technológia, ahol az étel saját leve és a parázsból származó füst aromás részecskékké alakulva jellegzetes ízt ad az ételeknek, legyen szó húsról, halról, pizzáról, gyümölcsről. Határt csak a szakács fantáziája szabhat és mostantól a Grillerman nélkülözhetetlen szövetségesévé válik a konyhában, hogy ketten együtt igazi kulináris mennyországot nyújtsanak vendégeknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: grill