Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Eterna - a tapadásmentes bevonat új generációja a Whitford-tól

Eterna - a tapadásmentes bevonat új generációja a Whitford-tól A Whitford megalkotta a tapadásmentes bevonatok új generációját, mely nem csak tartósabb, de előnyös tulajdonságait is sokkal hosszabb ideig megtartja.

A tapadásmentes bevonatok sok-sok generációja piacra került már, kezdve a legegyszerűbb, olcsó, mindössze néhány használatra alkalmas serpenyőket borító vékony rétegtől a professzionális, hosszan tartó, ellenálló bevonatokig.

A Whitford mérnökeinek nagy álma volt, hogy létrehozzák a lehetetlent, egy olyan bevonatot, amely nemcsak hosszabb ideig marad az edényen, serpenyőn, de előnyös tulajdonságait is hosszabb ideig megtartja. Az eredmény pedig egy teljesen új, ETERNA® nevű bevonó rendszer. Az ETERNA® egyedülálló technológia a fluorpolimer kompozitokban, amely jelentősen javítja a kibocsátási tulajdonságokat, mint bármely más fluorpolimer.

Az ETERNA®, mint minden más termék, forgalomba kerülés előtt rengeteg teszten esett át. Összehasonlították más tapadásmentes bevonatokkal. Elképesztő eredményeket kaptak. Az ETERNA® 26-szor jobb eredményt produkált, mint a legismertebb és legnépszerűbb bevonat, és 10-szer jobb, mint a csúcskategóriás versenyképes tapadásmentes rendszer.

Az ETERNA® további előnye, hogy a bevonat rendkívül sima fényvisszaverő felülettel rendelkezik, ami esztétikailag vonzóbb, mint a matt felületek.

Az ETERNA® kétrétegű rendszer, amely a serpenyők gyártói, mint felhasználók szempontjából sokkal előnyösebb, mint a háromrétegű rendszerek. Egyszerűbb alkalmazást és kevesebb készletkezelést jelent.

Az ETERNA® 11 legfontosabb ismertetője, előnye:

  • A világon valaha gyártott legtartósabb bevonat. A Dry-Egg teszt során az ETERNA® tapadásmentes bevonat 26-szor volt tartósabb, mint a legismertebb, piacvezető márka terméke, és 10-szer, mint egy prémium bevonat. A "Tigriskarom" és az LGA Shaker teszteken abszolút győztes.
  • Rendkívül fényes, ami emeli az esztétikai értékét, különösen vonzóvá teszi.
  • Akár 25-37 mikron vastagságú filmréteg is készíthető belőle, mely extra kopásállóságot biztosít.
  • A felhasználás technológiájának egyszerűsítése érdekében kétrétegben kerül a felhasználókhoz (edény- és serpenyőgyártók), de amennyiben úgy kívánják, három rétegben is felhasználható.
  • A költségek csökkentése érdekében a meglévő kikeményítő medence használható.
  • Szintén a költségek csökkentése érdekében a meglévő felhordó berendezés használható.
  • A felhordási technológia könnyen elsajátítható.
  • A felület előkészítése a szokásos (a felület megtisztítása, alumínium alapoknál homokfúvással és vegyi maratással, rozsdamentes alapoknál homokfúvással).

Az Eterna® bevonat taszítja a vizet és a zsírt, ezért rendkívül egyszerű elmosogatni, de akár mosogatógépbe is betehetjük.

A Pujadas a Black Pro termékcsaládján alkalmazza az Eterna® bevonatot. A Black Pro család tagjai öntött alumíniumból készülnek, indukciós tűzhelyen is használhatóak. Serpenyő, wok, palacsintasütő és grillserpenyő is tartozik a család tagjai közé. Próbálja ki Ön is, legyen valóságos élmény a főzés. Nincs több letapadt étel, súrolás, bosszankodás. Az Eterna garantáltan tapadásmentes, így egyszerű vele minden konyhai folyamat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Eterna bevonat Whitford