Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+361/239-9774

Arcos Hermanos S.A.

Arcos Hermanos S.A. 1734 óta

 

Arcos történelem:

Az Arcos Hermanos S.A. az első olyan Spanyolországban jegyzett evőeszköz- és késgyár, amelyet nemzetközileg is elismernek világszerte. A gyár működésének legelső fellelt bizonyítéka egy olló 1734-ből, amelyet Juan de Arcos készített, jelenleg a Museo de la Cuchilleria de Albacete (Albacete-i Késmúzeum)-ban található. A relikviát a vállalat tulajdonosai adományozták a múzeumnak, a cél pedig az volt, hogy a megismertessék a nagyközönséggel ennek a korai darabnak a szépségét. Ez a legősibb darab, és az Arcos család legelső késeként tartják nyilván. A hosszú élei és a kivételesen gyönyörű díszítései elvezetnek minket az Arcos kezdetéhez, az egyik élébe vésett "Albacete 1734" felirat is a kezdeti szárnypróbálgatásokról tanúskodik. Azóta a vállalat hosszú utat tett meg, bizonyságául a kiterjedt szakmai háttérnek. A National Archaeological Museum  Madridban (Nemzeti Régészeti Múzeum) tárlatában is megtekinthető néhány olló, melyeket Juan de Arcos Gallardo készített, feljegyzések szerint 1745-ben és 1746-ban. Egy újabb páratlan része az Arcos történelmének. 

Ez a családi tulajdonban lévő vállalat, mely a világ evőeszköz-és késgyártóinak élvonalában helyezkedik el, nagyon büszke a történelmére és arra, hogy sikerült átlépni a határokat, hogy elérje a mostani pozícióját. Azóta is folyamatosan nő és fejlődik.

280 év munkája és az elismerés az Arcos vállalatot előnyös piaci helyzetbe hozta, a vásárlók bizalma pedig egyre szilárdabb.

Arcos minőség

A vállalat születése óta az Arcos Hermanos arra törekedett, hogy a termékek minősége folyamatosan fejlődjön. A nagymértékben specializálódott és jól képzett szakember gárda nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a gyártás folyamata és a maga a technológia is folyamatos fejlődés alatt legyen annak érdekében, hogy elérjék a legjobb teljesítményt és megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak.

Ez a folyamat eredményezte, hogy az Arcos elérte a célját, minden termék megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány igazolja és elismeri, hogy az Arcos termékek megfelelnek a nemzetközi minőség-ellenőrzési szabványoknak.

 

 

 

Az Arcos elnyerte a tekintélyes NSF (National Sanitary Foundation) tanúsítványt is. Az amerikai szervezet elismeri, hogy az Arcos termékek megfelelőek, és élelmiszerrel való érintkezésük teljesen biztonságos.

 

 

 

Az Arcos Hermanos S.A. minden termékére rendeltetésszerű használat esetén anyag-és gyártási hibára 10 év garanciát vállal!

 

Arcos értékek

Design és Innováció

Az Arcos Hermanos egy olyan vállalat, mely design iránti elkötelezettségét számos elismeréssel díjazták. A vállalat elnyerte a Castile-La Mancha Design Awards díjat 2007-ben.Valamint jelölték az egyik legfontosabb díjra Spanyolországban, a National Design Awards díjra is, melyet a Ministry of Industry, Tourism and Commerce (Ipari, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Minisztérium) valamint a Barcelona Centre de Disseny (Barcelonai Tervezési Központ) alapított. A design egy alapkő az Arcos cég munkájában. Úgy mint az innováció, döntő szerepet játszik a a vállalatnál, és nélkülözhetetlen stratégiai eszközzé vált. Mindig szeretnének újabb és újabb alternatívákat ajánlani, amelyek színesítik, könnyebbé teszik az ügyfelek életét. Egy ilyen példa az exkluzív NITRUM® acél, melyet elkötelezetten használnak az ARCOS fejlesztői.

 

Rendezés:
Nézet: